スポンサーサイト

--/--/-- -- --:--

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。
スポンサー広告

コメント:少ししっとりしすぎ。もう少しふわっとしたほうが好きかな。
まぁまぁだね。少し好き。

材料

2 cups 小麦粉
2 tablespoons さとう
2 teaspoons ベーキングパウダー
1 teaspoon ベーキングソーダ
1/2 teaspoon しお
2 cups バターミルク
1/2 cup 無塩バター(とかしておく)
2 large たまご

作り方

1.Preheat oven to 275 degrees; set a rack on a baking sheet, and place in oven. In a medium bowl, whisk together flour, sugar, baking powder, baking soda, and salt; set aside. In a large bowl, whisk together buttermilk, butter, and eggs; add flour mixture, and mix just until batter is combined.

2.Heat waffle iron according to manufacturer's instructions; brush with oil. Pour batter onto iron (amount depends on iron size), leaving a 1/2-inch border on all sides (spread batter if necessary). Close iron; cook until waffles are golden brown and crisp, 3 to 5 minutes. Transfer to rack in oven to keep warm; repeat with remaining batter.
スポンサーサイト
[たべもの ] ブレッド&ベーク | コメント(6) | トラックバック(1)
WAFFLE TEST I


コメント:焼きあがってから、簡単にワッフルメーカーから取り出せる。
結構好きかも。

材料
2 たまご
2 cups 小麦粉
1 3/4 cups 牛乳
1/2 cup オイル
1 tablespoon さとう
4 teaspoons ベーキングパウダー
1/4 teaspoon しお
1/2 teaspoon バニラエッセンス

作り方

1.Preheat waffle iron. Beat eggs in large bowl with hand beater until fluffy. Beat in flour, milk, vegetable oil, sugar, baking powder, salt and vanilla, just until smooth.

2.Spray preheated waffle iron with non-stick cooking spray. Pour mix onto hot waffle iron. Cook until golden brown. Serve hot.
[たべもの ] ブレッド&ベーク | コメント(0) | トラックバック(1)
 | HOME | 

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。