スポンサーサイト

--/--/-- -- --:--

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。
スポンサー広告

コメント:少ししっとりしすぎ。もう少しふわっとしたほうが好きかな。
まぁまぁだね。少し好き。

材料

2 cups 小麦粉
2 tablespoons さとう
2 teaspoons ベーキングパウダー
1 teaspoon ベーキングソーダ
1/2 teaspoon しお
2 cups バターミルク
1/2 cup 無塩バター(とかしておく)
2 large たまご

作り方

1.Preheat oven to 275 degrees; set a rack on a baking sheet, and place in oven. In a medium bowl, whisk together flour, sugar, baking powder, baking soda, and salt; set aside. In a large bowl, whisk together buttermilk, butter, and eggs; add flour mixture, and mix just until batter is combined.

2.Heat waffle iron according to manufacturer's instructions; brush with oil. Pour batter onto iron (amount depends on iron size), leaving a 1/2-inch border on all sides (spread batter if necessary). Close iron; cook until waffles are golden brown and crisp, 3 to 5 minutes. Transfer to rack in oven to keep warm; repeat with remaining batter.
スポンサーサイト
[たべもの ] ブレッド&ベーク | コメント(6) | トラックバック(1)
コメント
お久しぶりです♪
アリーシャさん、お久しぶりです。
ブログを更新されなくなって随分経過しておりましたので、お元気なのかなあ~と思ってました。
ブログの再開、お慶び申し上げます。
ワッフル、上手に焼きあがってますね~。
お料理上手のアリーシャさんらしい美味しそうな出来に仕上がってます。
お忙しいでしょうが、またブログを更新されることを祈ってます(^^)

承認待ちコメント
このコメントは管理者の承認待ちです
承認待ちコメント
このコメントは管理者の承認待ちです
承認待ちコメント
このコメントは管理者の承認待ちです
承認待ちコメント
このコメントは管理者の承認待ちです
承認待ちコメント
このコメントは管理者の承認待ちです

管理者のみに表示
トラックバック
コメント:少ししっとりしすぎ。もう少しふわっとしたほうが好きかな。まぁまぁだね。少し好き。材料2 cup

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。